Vertaling Portugees, Spaans, Engels, Nederlands

Zakelijke documenten, correspondentie, artikelen, rapporten, presentaties, websites, brochures, cv’s etc.: Brazil4dummies vertaalt ze voor u uit het Portugees naar het Nederlands en/of Engels of andersom. Vertalingen uit het Spaans naar Nederlands of Engels en vice versa zijn ook mogelijk.

Training Portugees, Spaans, Engels, Nederlands

Een stoomcursus Portugees van Portugal of van Brazilië (daar zitten verschillen tussen namelijk)? Een interculturele training die u leert waarmee u rekening moet houden in uw zakelijke en persoonlijke contacten met Brazilië? Brazil4dummies leert u alles wat u nodig hebt. B4D verzorgt ook maatwerkcursussen Engels, Spaans en Nederlands.

Onderzoek in Portugees- en Spaanssprekende landen

Bent u van plan om met uw bedrijf de Braziliaanse markt op te gaan? Wilt u een marktverkenning of op een rijtje wat u allemaal moet regelen? Zoekt u lokale partners in Brazilië of misschien Spaans Amerika of Spanje, Portugal, Mozambique, Angola? Brazil4dummies denkt met u mee en zoekt uit wat u moet weten om succesvol zaken te doen in Portugees- en Spaanssprekende landen.

Advies

Informatie zoeken? Nieuwe contacten leggen, zakelijke, bestuurlijke, politieke netwerken aanboren in Nederland of Brazilië? Een zakelijke of toeristische reis organiseren naar Brazilië? Brazil4dummies denkt met u mee, zoekt het voor u uit of regelt het voor u.

Social Media internationaal

Brazil4dummies heeft ervaring met het inzetten van social media om (inter)nationale netwerken te vergroten en daarvan te profiteren. We zetten graag een maatwerkprogramma op voor een ochtend of middag actief aan de slag met social media als LinkedIn, Facebook, Twitter, Pinterest, Youtube en blogs.

Advertenties